Svetosavska nagrada novinaru RTS-a

Izvor: RTS, 26.Jan.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetosavska nagrada novinaru RTS-a

Dragoslav Gogić, novinar Dopisništva RTS-a u Kruševcu dobitnik je ovogodišnje tradicionalne Svetsavske nagrade.
U organizaciji Pravoslavne Eparhije kruševačke i Kulturnog centra grada, uoči Savindana, održana je tradicionalna duhovna akademija na kojoj je Dragoslavu Gogiću, novinar Dopisništva RTS-a dodeljena tradicionalna Svetsavska nagrada.

U obrazloženju se navodi da je nagrada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << priznanje za njegov dugogodišnji uspešni rad na profesionalnom, ali i na kulturnom i prosvetnom planu, i podsticaj za dalju aktivnost i rad na novim projektima, promovisanju grada Kruševca, regiona i Republike Srbije.
U programu su učestvovali mešoviti i dečiji Crkveni hor "Sveti Knez Lazar", vokalni ansambl "Beli Anđeo" iz Beograda, etno grupa "Božuri Careva grada" i glumci Kruševačkog pozorišta, a tradicionalnu besedu o prvom srpskom arhiepiskopu, osnivaču škola, bolnica i manastira - Svetom Savi, govorio je arhijerejski namesnik trstenički, protojerej Marjan Vujović.
rts.krusevac@rts.rs
+381 37 438 707
Pogledaj vesti o: Sveti Sava,   Kruševac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SVETOSAVSKA AKADEMIJA

Izvor: Radio Dunav, 27.Jan.2015, 01:59

U organizaciji apatinske opštine, Pravoslavne crkvene opštine, Kulturnog centra i Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ održana je Svetosavska akademija čime je obeležena školska slava. Besedu o Svetom Savi održala je Nada Zdravković, direktor apatinske Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ a...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.