Sve manje srpske robe u Kosovskom Pomoravlju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2011, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve manje srpske robe u Kosovskom Pomoravlju

KOSOVSKA KAMENICA -

U prodavnicama Kosovskog Pomoravlja je sve manje robe iz Srbije, iako se deo nadomešta uvozom iz regiona, rekao je danas predsednik Opštine Kosovska Kamenica Boban Jeftić.

Jeftić je agenciji Beta izjavio da se zabrana uvoza robe iz Srbije striktno poštuje na administrativnom prelazu Bela Zemlja u opštini Kosovska Kamenica, koji vodi prema Končulju u opštini Bujanovac.

Predsednik kaže da kosovski carinici ne daju da se prenese "ni litar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mleka" iz centralne Srbije.

"Ni litar mleka, ni litar soka, zabrana se striktno poštuje. Ljudi mogu da prenesu neke namirnice koje kupe u Bujanovcu ili Vranju samo ako ih prošvercuju, ali ako dođe do kontrole vozila, sve se oduzima i kažu im: 'Ili vratite tamo gde ste kupili, ili bacite' ", kazao je Jeftić.

U opštinama Kosovska Kamenica, Gnjilane, Novo Brdo i Vitina, koje čine Kosovsko-pomoravski okrug, živi oko 30 hiljada Srba.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kosovskom Pomoravlju sve manje robe iz Srbije

Izvor: S media, 15.Avg.2011

Sve manje robe iz Srbije u prodavnicama Kosovskog Pomoravlja. Zabrana uvoza robe iz Srbije striktno se poštuje na administrativnom prelazu Bela Zemlja u opštini Kosovska Kamenica. ..U prodavnicama Kosovskog Pomoravlja je sve manje robe iz Srbije, iako se deo nadomešta uvozom iz regiona, rekao je...

Nastavak na S media...

U Kosovskom Pomoravlju sve manje robe

Izvor: RTV Pink, 15.Avg.2011

Problemi snabdevanja robom iz Srbije. . . U prodavnicama Kosovskog. Pomoravlja je sve manje robe iz Srbije, iako se deo nadomešta uvozom. iz regiona, rekao je predsednik Opštine Kosovska Kamenica Boban. Jeftić. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.