Sud zabranio Brusu Vilisu da izgradi privatni aerodrom

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud zabranio Brusu Vilisu da izgradi privatni aerodrom

Sud u američkoj saveznoj državi Ajdaho zabranio je glumcu Brusu Vilisu da na poljoprivrednom zemljištu izgradi privatni aerodrom.

U presudi se navodi da su okružne vlasti nezakonito dozvolile holivudskom glumcu da na poljoprivrednom zemljištu izgradi privatni aerodrom, prenosi list Ajdaho Mauntin Ekspres.

Vilis je prošle godine počeo da izgradnju privatne piste dugačke 2.600 metara, ali su radovi obustavljeni u septembru pošto je utvrđeno da je zemljište namenjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za poljoprivrednu proizvodnju, ali je odlukom okružnih vlasti gradnja ipak nastavljena.

U odluci suda navodi se da su okružne vlasti pokazale "potpuno nepoštovanje" imovinskih prava i dobrobiti suseda američkog glumca koji su ga zbog toga i tužili.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brusu Vilisu zabranili da izgradi privatni aerodrom

Izvor: N1 televizija, 28.Maj.2017, 08:36

Sud u američkoj saveznoj državi Ajdaho zabranio je glumcu Brusu Vilisu da na poljoprivrednom zemljištu izgradi privatni aerodrom...U presudi se navodi da su okružne vlasti nezakonito dozvolile holivudskom glumcu da na poljoprivrednom zemljištu izgradi privatni aerodrom, prenosi list Ajdaho Mauntin...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.