Sud produžio pritvor Srbinu iz Štrpca uhapšenom zbog ometanja izbora

Izvor: Blic, 04.Jan.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud produžio pritvor Srbinu iz Štrpca uhapšenom zbog ometanja izbora

Odeljenje za teška krivična dela Osnovnog suda u Uroševcu je na još dva meseca produžilo pritvor Lazi Laziću iz Štrpca, osumnjičenom za krivično delo udruženog podrivanja ustavnog poretka Kosova, izjavio je danas njegov branilac advokat Dejan A. Vasić.

Lazić je ovo krivično delo navodno počinio za vreme održavanja lokalnih izbora na Kosovu u opštini Štrpce, a tereti se i za lažno predstavljanje kao službeno lice i ugrožavanje slobodne volje glasača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Odbrana je na odluku Osnovnog suda o produženju pritvora uložila žalbu, rekao je advokat Vasić koji je ocenio da meru produženja pritvora smatra preoštrom i nepotrebnom.

Lazić se trenutno nalazi u pritvoru u Gnjilanu. Tužilaštvo na Kosovu pokrenulo je desetak krivičnih postupaka zbog ometanja lokalnih izbora koji su nedavno održani.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Produžen pritvor Srbinu iz Štrpca

Izvor: RTS, 04.Jan.2014

Na još dva meseca produžen pritvor Lazi Laziću iz Štrpca, osumnjičenom za podrivanje ustavnog poretka Kosova tokom lokalnih izbora. Odbrana je uložila žalbu na odluku suda...Lazi Laziću iz Štrpca, osumnjičenom za krivično delo udruženog podrivanja ustavnog poretka Kosova, odeljenje za teška...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.