Stravično ubistvo u Hrvatskoj: Zaklala momka sabljom

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravično ubistvo u Hrvatskoj: Zaklala momka sabljom

ZAGREB – Ispitivanjem svjedoka juče je na Županijskom sudu u Zagrebu nastavljeno suđenje filmskoj umjetnici Zrinki Martišković (46), optuženoj da je 22. novembra 2013. ubodom sablje usmrtila svog partnera Tomislava Jurišića.

Zrinka Martišković je, prema optužnici, Tomislava ubola sabljom nanijevši mu smrtonosnu povrijedu srca u njihovoj drvenoj kućici u Žejinicima nedaleko od Zaprešića

Svjedočio je Ivan Slovinac, otac optužene Zrinke Martišković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koji je rekao da je Jurišić bio dobar čovjek, ali da je u alkoholisanom stanju postajao agresivan i da je fizički napadao njegovu ćerku.

Prema optužnici Zrinka je Tomislava ubola sabljom nanijevši mu smrtonosnu povrijedu srca u njihovoj drvenoj kućici u Žejinicima nedaleko od Zaprešića. Suđenje Zrinki Martišković biće nastavljeno narednih dana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.