Stradao radnik u flotaciji RTB Bor, pao sa krova

Izvor: B92, 12.Apr.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradao radnik u flotaciji RTB Bor, pao sa krova

Bor -- Radnik V. R. (1985) iz Žagubice, zaposleni firme AD Wood iz Svilajnca, poginuo je u flotaciji RTB Bor tokom izvođenja radova na sanaciji krova.

Kako je saopšteno iz RTB, on je oko 12.30 pao sa krova i tom prilikom zadobio teške povrede od kojih je preminuo po prijemu u borsku polnicu.

Prema izjavama očevidaca, u trenutku nesreće V.R. se nalazio na krovu sa još trojicom kolega.

"Zašto je odvezao sigurnosni pojas, krenuo unazad i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pao sa krova za sada nije poznato. Razloge će utvrditi organi bezbednosti jer je uviđaj u toku", saopšteno je.

Stradali je radnik svilajnačke firme koja je za potrebe Rudnika bakra Bor bila angažovana na poslovima sanacije krova hale stare borske flotacije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nesreća u borskoj Flotaciji

Izvor: Kolektiv.co.rs, 12.Apr.2017

Poginuo radnik firme „AD Wood“   RTB. – Žagubičanin V.R. (1985.), radnik firme „AD Wood“ iz Svilajnca, danas oko 12.30 sati pao je sa krova stare borske flotacije i od teških povreda koje je tom prilikom zadobio preminuo odmah po prijemu u borsku bolnicu. Nesrećni čovek bio je u stalnom...

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.