Stigao prvi trejler za 50 nijansi siva

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao prvi trejler za "50 nijansi siva"

Konačno je objavljen trejler za film "50 nijansi siva", snimljen po istimenom romanu, koji je ljubiće vratio na vrh svetskih književnih top-lista. Svetska premijera desiće se na Dan zaljubljenih sledeće godine, a do tada gledajte trejlere, koji otkrivaju delić po delić onoga što nas čeka.

Dornan i Dakota Džonson kao Kristijan i Anastazija

 

"Pedeset nijansi - Siva" je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fenomen. Od izdavanja, trilogija "Pedeset nijansi" prevedena je na 51 jezik i prodata u preko 100 miliona primeraka, čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka.

 

Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson. Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž...

 

I dok će svet premijerno imati priliku da pogleda "50 nijansi siva" za Dan zaljubljenih 2015. godine, domaća publika gledaće ovaj film dva dana radije - 12. februara.

 
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.