Stanija: Danijele, ti si gej!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2013, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija: Danijele, ti si gej!

Stanija Dobrojević imala je žučnu raspravu sa Danijelom Alibabićem. Starleta je pokrenula priču o emotivnoj vezi pevača i manekenke Jovane na “Farmi”, za koju sumnja da je iskrena.

"Pukla tikva": Stanija "očitala bukvicu" Danijelu zbog njegove veze sa Jovanom  

"Imam informaciju iz spoljnog sveta da se možda piše i šuška da tvoja i Jovanina veza nije iskrena i da ti je Jovana paravan… Poštujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gej populaciju, imam jako puno prijatelja koji su gej. Poštujem svačije opredeljenje, seksualnost. Respekt za to. Ako si gej, budi gej. Ako je neko gej i koristi žensko za paravan, to je za mene zlo", rekla je Stanija Danijelu, i nastavila:

 

"Ja tebe puno volim. Mislim da si iskren, da si dobar dečko, realno rasuđuješ, prijatelj si mi ovde i što se mene tiče sumnje nema. Kada bi se dokazalo napolju suprotno, ja bih se mnogo razočarala. To je sve što sam imala da kažem", rekla je starleta pevaču.

 

Pogledajte kako je tekao razgovor Stanije i Danijela:

 


Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO Stanija Danijelu: Ako si gej, budi gej!

Izvor: Kurir, 12.Jun.2013

Poštujem gej populaciju, imam jako puno prijatelja. Jesi gej? Budi gej! Ako je neko gej, a koristi neko žensko kao paravan to je zlo, rekla je starleta..Od kako se vratio na imanje, Filip Panajotović uporno iznosi informacije iz spoljnog sveta. On je zajedno sa svojom devojkom, Stanijom Dobrojević...

Nastavak na Kurir...

STANIJA: Danijele, ti si gej, Jovana ti je samo paravan

Izvor: medio.rs, 12.Jun.2013

"Imam informaciju iz spoljnog sveta da se šuška da tvoja i Jovanina veza nije iskrena i da ti je Jovana paravan. Poštujem svačije opredeljenje i seksualnost. Ako si gej, budi gej. Ako je neko gej i koristi žensko za paravan, to je za mene zlo", rekla je starleta pevaču

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.