Srpski dileri pali sa 2,2 kg heroina!

Izvor: Kurir, 31.Avg.2014, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski dileri pali sa 2,2 kg heroina!

Sledećeg dana inspektori su zabeležili dvojicu osumnjičenih prilikom prve kupoprodaje droge. Nisu ih tad uhapsili, već su nastavili da ih prate i tako su uspeli da lociraju stan u kojem su bila dvojica državljana Srbije

CIRIH - Dvojica Srbina starosti 20 i 24 godina, kao i žena od 35 godina i muškarac od 54 godine, oboje državljani BiH, uhapšeni su u Cirihu zbog sumnje da su trgovali drogom!

- U stanu i automobilu koji su koristili osumnjičeni državljani >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Srbije i Bosne i Hercegovine nađeno je i zaplenjeno ukupno 2,2 kilograma heroina - napisali su lokalni švajcarski mediji.

Policija u Cirihu nije saopštila identitet uhapšenih, ali su obelodanili da su osumnjičene pratili od 25. avgusta.

- Sledećeg dana inspektori su zabeležili dvojicu osumnjičenih prilikom prve kupoprodaje droge. Nisu ih tad uhapsili, već su nastavili da ih prate i tako su uspeli da lociraju stan u kojem su bila dvojica državljana Srbije - pišu mediji.

Policija je po nalogu tužioca pretresla stan i našla 1,5 kilograma heroina.

- Droga je zaplenjena, a dvojica Srba, koji su ilegalno boravili u Cirihu, privedeni su. Daljom istragom policija je došla do dvoje državljana BiH s kojima su Srbi sarađivali, a u njihovom vozilu nađeno je 700 grama heroina - prenose mediji reči izvora bliskog istrazi.

(M. I.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.