Specijalni tužilac preuzeo valjevsku grupu

Izvor: Mondo, 10.Apr.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalni tužilac preuzeo "valjevsku grupu"

Specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio je da je u petak preuzeo predmet organizovane kriminalne grupe iz Valjeva, osumnjičene za ubistvo Željka Đedovića (30).

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Država dala pare agenciji za zapošljavanje kriminalaca

Izvor: Blic, 10.Apr.2009

Svi spisi i dokazi u slučaju Laze Bombaša i ostatka organizovane kriminalne grupe iz Valjeva uhapšene u subotu, noć nakon ubistva Željka Đedovića (30), koje je pripremilo Okružno tužilaštvo u Valjevu, već danas će preći u nadležnost Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu.....Ovo...

Nastavak na Blic...

Specijalni tužilac preuzeo „valjevski“ predmet

Izvor: Danas, 10.Apr.2009

Specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljevićizjavio je da je juče preuzeo predmet organizovane kriminalne grupe iz Valjeva, osumnjičene za ubistvo Željka Đedovića (30).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.