Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jul.2011, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Saveta za sprovođenje mira

Upravni odbor Saveta za sprovođenje mira u BiH (PIK) počinje danas u Sarajevu dvodnevni sastanak na kojem će razmatrati glavne izazove sa kojima će se BiH suočiti u drugoj polovini godine, uz poseban osvrt na formiranje vlasti na državnom nivou. Kako je saopšteno iz OHR-a, politički direktori PIK-a raspravljaće o trenutnoj političkoj situaciji, napretku u reformama neophodnim za evropske i evroatlantske integracije, izazovima na putu punog sprovođenja Dejtonskog mirovnog sporazuma, ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo dvodnevni sastanak PIK-a

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2011

SARAJEVO - Upravni odbor Savjeta za provođenje mira u BiH (PIK) počeo je danas u Sarajevu dvodnevni sastanak tokom kojeg će biti riječi o glavnim izazovima sa kojima će se BiH suočiti u drugoj polovini ove godine, uz poseban osvrt na formiranje vlasti na državnom nivou.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.