Saša Lošić 25 godina nije primetio grešku u pesmi!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2012, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Lošić 25 godina nije primetio grešku u pesmi!

Frontmen "Plavog orktestra" priznaje da njegove pesme često nemaju smisla...

Nedavno je jedan fan “Plavog orkestra” na Jutjubu ukazao na apsurd u pesmi "Bolje biti pijan nego star“ – u prvoj strofi Loša kaže "žao mi je što smo bili samo dobri drugovi“, dok u refrenu peva "vino ne zna da smo nekad bili srećni par“.

"Uhvatim se u razmišljanju, pevam 25 godina i nikad to nisam primetio. I onda sam počeo da kopam po pesmama i video da je pola potpuno iracionalno. Reči nemaju veze jedna s drugom, nema radnje, nema logike. A ljudima svejedno", uz osmeh priča Saša Lošić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Saša Lošić nakon 25 godina primetio grešku u Bolje biti pijan nego star

Izvor: Story, 12.Jun.2012

Popularni Saša Lošić Loša priznao je da tekstovi pesama njegovog benda Plavi orkestar često nemaju smisla...Saša Lošić Loša, foto: Aljoša Rebolj

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.