ŠUTIRANJE Pogledajte snimak napada Albanaca na Vučićevu kolonu

Izvor: Blic, 15.Jan.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠUTIRANJE Pogledajte snimak napada Albanaca na Vučićevu kolonu

Objavljen je snimak na kom se vidi kako grupa Albanaca šutira automobile u koloni u kojoj je tokom jučerašnje posete Kosovu bio i srpski premijer Aleksandar Vučić.

Premijer je istakao da je veoma zadovoljan posetom Kosovu i da je svuda bio lepo dočekan, a Albancima koji su pokušavali da provociraju poručio je da šalje poruku mira a ne sukoba.

"Neki su mi upućivali pogrdne reči, šutirali automobil misleći valjda da je noga jača od kola, nadam se samo da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << noga nije zabolela", kazao je Vučić dodavši da je "ponosan na ponašanje srpskog naroda i na njegovu civilizovanost".

Predsednik Vlade Srbije poručio je onima koji su pokušali da ga isprovociraju da će im nabaviti knjige kako bi se naučili lepom ponašanju.

Dok je davao izjave u porti manastira Gracanica, novinari albanskih medija uputili su Vučiću provokativna pitanja poput onih kada će se Srbija izviniti za dešavanja na Kosovu i kada će priznati nezavisnost Kosova.

Na pitanje o priznavanju nezavisnosti Kosova, predsednik Vlade Srbije je odgovorio pitanjem albanskom novinaru "da li je to njegov veliki san", nakon čega je dodao da ne želi da odgovara na "neozbiljna" pitanja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa Albanaca napala kolonu vozila Aleksandra Vučića

Izvor: SandzakPress.net, 15.Jan.2015

Kosovo – Grupa Albanaca nasrnula je na kolonu vozila koja su bila u pratnji premijera Srbije Aleksandra Vučića prilikom njegove posete Kosovo i Metohiji. Besni Albanci, sa zastavama Albanije u rukama, šutirali su automobile i kliktali “UĆK, UĆK” (“Oslobodilačka vojska Kosova”). Kako...

Nastavak na SandzakPress.net...

Snimak napada na Vučićev automobil

Izvor: B92, 15.Jan.2015

Kolonu automobila u kojoj se nalazio premijer Srbije Aleksandar Vučić juče je napala grupa Albanaca na Kosovu i Metohiji...Vučić je to rekao u govoru koji je potom održao, navodeći da ne zna da li Albance koji su šutirali automobile srpske delegacije “bole noge“...“Nije pristojno da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.