Izvor: BBC na srpskom, 28.Maj.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS, DSS-NS i SPS na vlasti u Beogradu?

Radikali, koalicija DSS - Nova Srbija, socijalisti, PUPS i stranka Jedinstvena Srbija potpisali su u sredu sporazum o formiranju vlasti u Beogradu.

Nastavak na BBC na srpskom...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koalicioni sporazum o Beogradu

Izvor: B92, 28.Maj.2008

Beograd, Leskovac -- Predstavnici Srpske radikalne stranke, koalicija DSS-NS i SPS-PUPS-JS potpisali su u Beogradu koalicioni sporazum o formiranju gradske vlasti...Sporazum su potpisali predstavnici gradskih odbora - Nemanja Šarović iz SRS-a, Nenad Komatina iz koalicije DSS-NS i Milisav Petronijević...

Nastavak na B92...

Grubješić:Sporazum o Beogradu prikrivanje izbornog poraza

Izvor: Press, 28.Maj.2008

Član predsedništva G17 plus Suzana Grubješić izjavila je danas da ta stranka isključuje mogućnost formiranja vlade sa strankama oko SPS sve dok je na snazi njihov sporazum o formiranju vlasti u Beogradu sa SRS i koalicijom DSS-NS..

Nastavak na Press...

Radikali preuzeli Beograd

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Maj.2008

Radikali, narodnjaci i koalicija oko SPS-a potpisali su koalicioni sporazum za formiranje vlasti na nivou grada Beograda, a gradonačelnik prestonice biće Radikal Aleksandar Vučić. Sve je više pod znakom pitanja mogućnost da se Socijalisti priklone proevropskom bloku na republičkom nivou.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Beogradom će vladati SRS, DSS i SPS

Izvor: Politika, 28.Maj.2008

Aleksandar Vučić (SRS) kandidat za gradonačelnika, Andreja Mladenović (DSS) za njegovog zamenika, a Aleksandar Antić(SPS) za predsednika Skupštine grada, najavili posle potpisivanja koalicionog sporazuma predstavnici SRS-a, narodnjaka i koalicije SPS–PUPS–JS ..Predstavnici beogradskih odbora...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BBC na srpskom. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BBC na srpskom. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.