SMRT NA PRUZI: Teretni voz pregazio pešaka

Izvor: Kurir, 21.Nov.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT NA PRUZI: Teretni voz pregazio pešaka

JAGODINA - Muškarac (76), poginuo je na pružnom prelazu u Jagodini kada je na njega naleteo teretni voz na međunarodnoj pruzi Beograd - Niš, potvrdila je večeras portparol Policijske uprave u Jagodini Goradana Cvetić.

Nesreća se dogodila u 16,40 sati, a policija i javni tužilac utvrđuju okolnosti pod kojima se dogodila, dodala je Cvetić.

Ona je napomenula da je zbog ove nezgode saobraćaj na pruzi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bio kratko obustavljen.

Stradali muškarac je iz sela Ribare oko pet kilometara istočno od Jagodine, a Cvetić nije mogla da potvrdi da li je u trenutku nezgode rampa bila spuštena.

Reč je o pružnom prelazu kod Gradske pijace, u Ulici Kapetana Koče.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jagodina: Voz pregazio pešaka

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2014

Na pružnom prelazu u Jagodini, teretni voz je udario pešaka koji je preminuo na licu mesta od zadobijenih povreda...Foto: Ilustracija..Nesreća se dogodila u petak u 16.40 časova kada je teretni voz kojim je upravljao 44-godišnji Goran M. udario za sada neidentifikovanog pešaka, prenosi "Blic"... ..U...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.