SKANDALOZAN OGLAS Prodajem dečaka, 7 godina, stanje korišćeno

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZAN OGLAS Prodajem dečaka, 7 godina, stanje korišćeno

Na internet stranici Pik.ba, 5. novembra ove godine je osvanuo zaista degutantan oglas u kojem za sada nepoznata osoba za 22 evra prodaje sedmogodišnjeg dečaka koji se, navodno, zove Senad.

Osoba koja je postavila oglas, postavila je i fotografiju dečaka.

Nakon što su novinari primetili oglas i zatražili pojašnjenje od ove internet stranice, oglas je uklonjen. Oglas je za dve nedelje, koliko je bio u opticaju, videlo 120 ljudi.

- Službenici Federalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uprave policije upoznati su sa predmetnim oglasom i izvršit će provere u skladu sa svojim nadležnostima radi utvrđivanja eventualnih elemenata krivične odgovornosti osobe koja je objavila navedeni oglas – saopštili su iz FUP-a.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.