SEKSIPILNA Ana nikad izazovnija

Izvor: medio.rs, 24.Apr.2017, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSIPILNA Ana nikad izazovnija

Ana Mihajlovski, voditeljka najgledanijeg talent šou-programa „Ja imam talenat”, pojavila se u neobičnoj kreaciji na snimanju emisije, kojom je sve oduševila.

Atraktivna plavuša odabrala je provokativnu crnu haljinu sa velikim izrezom i otkrila i više nego što je planirala.

Ovu provokativnu fotografiju podelila je na svom profilu na Instagramu dizajnerka Lepa Danojević, sa kojom voditeljka sarađuje, a koja će uskoro imati reviju u Novom Sadu.

Pratioci na društvenim mrežama bili su oduševljeni Aninim izgledom, te su imali samo pozitivne komentare na Anin voditeljkin račun. D. R.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Seksipilna voditeljka nikad izazovnija

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2017

Ana Mihajlovski, voditeljka najgledanijeg talent šou-programa "Ja imam talenat", pojavila se u neobičnoj kreaciji na snimanju emisije, kojom je sve oduševila...Atraktivna plavuša odabrala je provokativnu crnu haljinu sa velikim izrezom i otkrila i više nego što je planirala...Ovu provokativnu fotografiju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.