Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2012, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukomet: Određeni parovi polufinala Kupa

BRESTOVAČKA BANJA -

Polufinalni parovi završnog turnira Kupa Srbije za rukometaše su Partizan - Kolubara i Spartak - Jugović, određeno je danas žrebom u Brestovačkoj banji.

Utakmice su na programu 12. maja, a pobednici će se sastati sutradan u finalu završnog turnira, koji će biti održan u Boru.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kolubara

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUP: Partizan na Kolubaru, Spartak protiv Jugovića

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Maj.2012

Polufinalni parovi završnog turnira Kupa Srbije za rukometaše su Partizan - Kolubara i Spartak - Jugović, određeno je žrebom u Brestovačkoj banji.. Utakmice su na programu 12. maja, a pobednici će se sastati sutradan u finalu završnog turnira, koji će biti održan u Boru.

Nastavak na Sportski Žurnal...

Jugović protiv Spartaka u polufinalu Kupa

Izvor: Radio 021, 04.Maj.2012

Polufinalni parovi završnog turnira Kupa Srbije za rukometaše su Partizan - Kolubara i Spartak - Jugović, određeno je danas žrebom u Brestovačkoj banji.

Nastavak na Radio 021...

Partizan protiv Kolubare, Spartak na Jugović u polufinalu rukometnog Kupa

Izvor: Blic, 04.Maj.2012

Žreb su određeni parovi polufinala rukometnog Kupa Srbije, u kom će se sastati Partizan i Kolubara, odnosno Spartak i Jugović...Utakmice su na programu 12. maja a pobednici će se sastati u finalu, koje će se dan kasnije...Finalni turnir igra se u Boru...Povezane vesti: Partizan bez finala, rukometaši...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.