Razbojnici prvo kamenuju pa pljačkaju šlepere

Izvor: Blic, 23.Apr.2013, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbojnici prvo kamenuju pa pljačkaju šlepere

Policija i dalje traga za grupom razbojnika koji najpre kamenuju šlepere stranih registracija dok prolaze obilaznicom oko Beograda, a zatim, kada se zaustave - opljačkaju vozača. Vozači šlepera kažu da su u stalnom strahu od razbojnika koji haraju na ovoj obilaznici.

Samo u poslednjih nedelju dana dogodila su se tri identična napada na obilaznici - kamenovanje, a zatim pljačka vozača šlepera stranih kompanija koji prolaze kroz Srbiju. U poslednjem napadu, koji se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preksinoć, niko nije povređen, ali je policija privela trojicu maloletnika za koje se sumnja da su organizovali razbojništvo. Sedam šlepera iz Srbije, Bugarske i Turske kamenovano je na beogradskoj obilaznici, između Ibarske magistrale i Ostružnice. Na vozilima su oštećene šoferšajbne i stakla na vratima, a vozači su prošli uglavnom s lakšim posekotinama.

- Vozio sam oko 80 kilometara na sat kada se začuo udarac, potom galama, a zatim još jedan udarac, od čega je pukla šoferšajbna. Pomislio sam da neko puca na mene i jedva sam uspeo da zadržim kontrolu nad kamionom. Kada sam se zaustavio, pozvao sam policiju i dok nisu došli, nisam izlazio iz kabine. Deo obilaznice oko Beograda je ozloglašena deonica i znao sam da ne smem da izađem, plašeći se da me ne napdnu i opljačkaju. Od kolega sam čuo da su imali identične probleme i da su im otimali novčanike - kaže za „Blic“ Radovan Racković, vozač kraljevačkog preduzeća „Temerinka“, koga je razbijena šoferšajbna isekla po licu.

U MUP objašnjavaju da je policija na osnovu nekoliko prijava pokrenula istragu i hapšenje grupe pljačkaša, koju većinom čine maloletnici, a za ostatkom grupe se još traga.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLJAČKE NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA: Razbojnici prvo kamenuju pa pljačkaju vozače!

Izvor: S media, 23.Apr.2013

Samo u poslednjih nedelju dana dogodila su se tri identična napada na obilaznici - kamenovanje, a zatim pljačka vozača šlepera stranih kompanija koji prolaze kroz Srbiju, piše "Blic"..Policija traga za grupom razbojnika ..U poslednjem napadu, koji se dogodio preksinoć, niko nije povređen, ali...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.