Raskrinkan tajni kanal švercera u Srbiji: Ljude skrivaju u ovim mestima

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jan.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskrinkan tajni kanal švercera u Srbiji: Ljude skrivaju u ovim mestima

Iz Policijske uprave Novi Sad saopšteno je danas da će policija u Novom Sadu, protiv četrdesetogodišnjeg Beograđanina i tridesetčetvorogodišnjeg meštanina Bačke Palanke podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da su nedozvoljeno prelazili državnu granicu i krijumčarili ljude.

U saopštenju se navodi da se sumnja da su njih dvojica dovezla iz Beograda osam državljana Avganistana koji su nameravali da ilegalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pređu državnu granicu.

"Policija iz Bača, u saradnji sa pripadnicima Stanice granične policije Karađorđevo, otkrila je migrante u blizini granice, na području Bođana, gde je zatečen i osumnjičeni iz Bačke Palanke, dok je Beograđanin, naknadno, pronađen u Obrovcu", kaže se u saopštenju.

Petorica maloletnih Avganistanaca predata su u nadležnost Centru za socijalni rad u Baču, a punoletni će biti prekršajno procesuirani, u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti državne granice i Zakona o strancima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Krivične prijave zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2017

Iz Policijske uprave Novi Sad saopšteno je danas da će pripadnici MUP-a u Novom Sadu, protiv četrdesetogodišnjeg Beograđanina i tridesetčetvorogodišnjeg meštanina Bačke Palanke podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da su učinili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.