RTS: Torlak potvrdio da je petoro zaraženo malim boginjama

Izvor: N1 televizija, 03.Dec.2016, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS: Torlak potvrdio da je petoro zaraženo malim boginjama

Rezultati Instituta "Torlak" potvrdili su da je kod petoro zaposlenih u kruševačkoj opštoj bolnici izolovan virus malih boginja, javila je danas Radio-televizija Srbije.

Kako RTS navodi, sumnja se da je zaraza potekla od 38-ogodišnjeg pacijenta koji je pre desetak dana primljen na bolničko lečenje u lošem stanju i ubrzo potom prebačen u niški Klinički centar.

Direktorka opšte bolnice u Kruševcu Vesna Stević Gajić rekla je agenciji Beta da oni još nisu dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zvanične podatke o izolovanom virusu.

Ona je navela da za sada nema novih obolelih i da se oni koji su imali povišenu temperaturu oporavljaju.

Stević Gajićeva je kazala da očekuje da će se tokom sledeće nedelje oboleli vratiti na posao i da će od srede da se normalizuju "hladne operacije" koje su bile odložene.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Male boginje u kruševačkoj bolnici

Izvor: Beta, 03.Dec.2016

Rezultati Instituta "Torlak" potvrdili su da je kod petoro zaposlenih u kruševačkoj opštoj bolnici izolovan virus malih boginja, javila je danas Radio-televizija Srbije.Kako RTS navodi, sumnja se da je zaraza potekla od 38-ogodišnjeg pacijenta koji je pre desetak dana primljen na bolničko lečenje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.