RADICE FARMERI VISE OD HILJADU SKLEKOVA Kristijan vec napravio sou a ovako je nasmejao publiku

Izvor: medio.rs, 28.Avg.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADICE FARMERI VISE OD HILJADU SKLEKOVA Kristijan vec napravio sou a ovako je nasmejao publiku

Golubović je naveo da želi da sruši u rijalitiju predrasude o njemu

Kristijan Golubović je i zvanično postao učesnik “Farme“. On je u rijaliti ušao zajedno sa Stanijom Dobrojević, a u studiju se pojavio u majici i šortsu.

Voditeljka Aleksandra Jeftanović ga je pitala zašto je došao tako u Šimanovce, a on je već imao spreman odgovor:

– “Farma” ko “ >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Farma” ne trpi ovako nešto (aludiravši na Stanijin stajling, starleta je nosila elegantnu belu haljinu). Ja odmah idem na posao. Moram da nameštam krevete, a onda sam od nekih koji su već ranije bili na “Farmi” da se obučem ovako lagodnije – rekao je Kristijan.

Foto: Telegraf

On je naveo da nema taktiku i da se neće pretvarati u ono što nije jer, kako kaže, narod primećuje sve i ističe da će baš publika odlučiti ko će da pobedi u rijalitiju.

– Ne možete biti licemer da lažete opšte javno mnjenje. Ne može da se pretvarate iz vile raviojle u, na primer, u krajnju seljanku, koja muže mleko i koja je brižna – rekao je ovaj kršni momak, a ovo je zasmejalo sve u studiju.

Foto: Telegraf

Golubović je naveo da hoće da sruši predrasude o sebi a na pitanje da li će se na “Farmi” raditi hiljade i hiljade sklekova, odgovorio je kratko:

– Biće više – istakao je on i ponovo nasmejao sve.

Pogledajte snimak:

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

STANIJA VEĆ PUKLA: Posle Farme idem kod psihijatra!

Izvor: Kurir, 29.Avg.2015, 08:55

Baš se loše osećam i čak sam dva sata pred ulazak išla da primim injekciju kako bih sve pregurala, otkrila je starleta..Stanija Dobrojević, u beloj haljini i sa vencem na glavi, ušla je u četvrtak uveče u rijaliti Farma. Iako se već jednom takmičila u ovom rijalitiju, poznata starleta priznala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.