Protestovali i studenti u Nišu

Izvor: 24sata, 01.Okt.2014, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protestovali i studenti u Nišu

Nezadovoljni ukidanjem statusa apsolventa i time što će studenti završnih godina zbog toga morati da plaćaju obnovu godine, studenti Univerziteta u Nišu održaće protest u sredu, 1. oktobra, u 13 sati.

U pozivu na ovaj protest, studenti kažu da "žele da studiraju, a ne da bankrotiraju" i da "ne žele da studiranje bude luksuz".

Pročitajte još:

Studenti blokirali saobraćaj u centru Beograda, veliki protest 15. oktobra!

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Niški studenti počeli proteste

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2014

Nekoliko stotina studenata protestovalo je na Trgu kralja Milana u centru Niša i izrazilo nezadovoljstvo zbog ukidanja statusa apsolventa i toga što će studenti završnih godina plaćati obnovu godine...Rešili su da sa tranparentima "Studiranje jednako bankrotiranje", "Ko je pojeo budžet?" i "Nema...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.