Prijedor: Ubijenog narko-dilera čuvalo 150 pasa i dva vuka

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijedor: Ubijenog narko-dilera čuvalo 150 pasa i dva vuka

Lokalna policija iz Prijedora, u severnoj Bosni pronašla je mrtvog narko-dilera Radovana Grbića, a na imanju je zatekla 150 pasa i dva vuka koji su čuvali narko dilera i njegove zasade marihuane.

U saopštenju se navodi da je policiji sinoć u oko 21.55 prijavljeno da je nepoznati počinilac ubio Grbića i da je u toku rad na prikupljanju dokaza i rasvetljavanju krivičnog dela.

Pozivajući se na nezvanične izvore, banjalučki mediji su javili da je ubijen pedesetogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Radovan Grbić, jedan od dvojice braće koji su godinama predmet policijskih i pravosudnih organa zbog više krivičnih dela, mahom neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Policija je krajem januara i početkom februara ove godine u akciji “Aneksa” zaplenila 23 kilograma marihuane koja je pripadala braći, posle čega im je određen jednomesečni pritvor.

Na imanju braće Grbić u junu 2006. prijedorska policija otkrila je zasad indijske konoplje koji bi, da je osušen, dao gotovo tonu marihuane, čija bi vrednost na ulici bila veća od pola miliona evra.

Policija je tada indijsku konoplju pronašla slučajno, tragajući za Radovanom Grbićem, za kojim je raspisana centralna poternica zbog neizdržavanja pravosnažnih zatvorskih kazni zbog ubistva, razbojništva i više teških krađa.

Begunac tada nije pronađen, ali je u blizini porodične kuće policija zatekla, u odvojenim kavezima, 150 pasa i dva vuka sa leglom vučića, koji su bili “živa ograda” na putu do zasada indijske konoplje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.