Izvor: Danas, 19.Nov.2013, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Pričaj o HIV-u - testiraj se na HIV“

Kancelarija za mlade Beograda i AS Centar za osnaživanje mladih osoba koje žive sa HIV-om i AIDS-om organizuju konferenciju povodom prve Evropske nedelje testiranja na HIV. Konferencija će se održati 21. novembra u 12 časova u prostorijama Kancelarije za mlade Beograda u Ulici 1300 kaplara 2 (bočni ulaz Zadužbine Ilije M. Kolarca, Studentski trg 5).

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dela mladih stvaralaca u Kolarcu

Izvor: Blic, 20.Nov.2013, 19:01

Zadužbina Andrejević predstaviće ovogodišnja dela mladih stvaralaca, u četvrtak, 21. novembra, u 12 časova, u Zadužbini Ilije M. Kolarca...Na svečanosti biće predstavljena naučna dela sa 34. Konkursa u svim oblastima nauke. Svečano će biti proglašeni i predstavljeni pobednici 36. Konkursa..za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.