Prevrnuo se autobus, povređeno 20 učenika

Izvor: RTS, 26.Jan.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se autobus, povređeno 20 učenika

Najmanje 20 učenika muzičke škole iz Prištine povređeno je kada se autobus u kojem su bili, prevrnuo na putu Prizren - Štrpce kod mesta Prevalac. Povređeni učenici zbrinuti su u Domu zdravlja u Štrpcu i van su životne opasnosti.

Na putu Prizren - Štrpce kod mesta Prevalac prevrnuo se autobus u kojem su bili učenici muzičke škole iz Prištine. Najmanje 20 učenika je povređeno.

Povređeni učenici su zbrinuti u Domu zdravlja u Štrpcu i van su životne opasnosti, saopšteno je iz kosovske policije.

U autobusu je bilo 65 učenika. Nesreća se dogodila na krivini puta, pokrivenog snegom.  Na Kosovu sneg neprekidno pada 24 sata.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrnuo se autobus na Kosovu: Povređena 24 učenika

Izvor: S media, 26.Jan.2013

U saobraćajnom udesu na putu Štrpce-Brezovica, kada je autobus skliznuo s puta, povređena su 24 učenika Srednje muzičke škole "Prenk Jakova" iz Prištine...Svi povređeni su medicinski zbrinuti u Domu zdravlja u Štrpcu, a dežurni lekali su rekli za RTV Kosovo da oni nisu u životnoj opasnosti...Kako...

Nastavak na S media...

U prevrtanju autobusa povrijeđeno 20 učenika

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2013

PRIŠTINA - Najmanje 20 učenika muzičke škole iz Prištine povrijeđeno je kada se autobus u kojem su bili prevrnuo na putu Prizren - Štrpce kod mjesta Prevalac.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.