Pravnici iz BG pomažu Obrenovčanima

Izvor: B92, 05.Avg.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravnici iz BG pomažu Obrenovčanima

Beograd -- Gradska uprava poslala je pravnike u Obrenovac kako bi se, kako je danas saopšteno, ubrzalo pisanje rešenja za dodelu državne pomoći.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, poslato je 14 pravnika na sedam dana kako bi se ubrzalo pisanje rešenja za dodelu državne bespovratne pomoći za otklanjanje posledica poplava na stambenim objektima.

Cilj je da gradjani što pre dobiju pomoć koja im je neophodna.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POMOĆ POPLAVLJENIMA: Gradska uprava u Obrenovac poslala 14 pravnika!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2014

Pravnici su poslati na period od sedam dana kako bi se ubrzalo pisanje rešenja za dodelu državne bespovratne pomoći za otklanjanje posledica poplava na stambenim objektima..BEOGRAD - Gradska uprava poslala je pravnike u Obrenovac kako bi se, kako je danas saopšteno, ubrzalo pisanje rešenja za dodelu...

Nastavak na Kurir...

Pravnici pomažu Obrenovčanima

Izvor: Akter, 05.Avg.2014

Gradska uprava poslala je pravnike u Obrenovac kako bi se ubrzalo pisanje rešenja za dodelu državne pomoći..Kako je saopšteno iz gradske uprave grada Beograda, poslato je 16 pravnika u Obrenovac na sedam dana, kako bi se ubrzalo pisanje rešenja za dodelu državne bespovratne pomoći za otklanjanje...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.