Požar u stanu u Sarajevskoj ulici, povređena jedna osoba

Izvor: Blic, 07.Feb.2010, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u stanu u Sarajevskoj ulici, povređena jedna osoba

Ugašen je požar u stanu u Sarajevskoj ulici broj 83 u kom je lakše povređena jedna osoba i izgorela jedna soba, rečeno je u Vatrogasnoj službi Beograda.

Povređena osoba je bez opekotina, sa blagim trovanjem ugljen-monoksidom prevežena na Vojnomedicinsku akademiju, rekla je portparolka službe Hitne pomoći Nada Macura.

U gašenju požara na prvom spratu zgrade učestvovalo je šest vozila i 25 vatrogasaca i vatra se nije proširila na druge stanove, rečeno je u toj službi.

Dojava o požaru stigla je u osam sati, vatrogasne i ekipe Hitne pomoći stigle su ubrzo na lice mesta, a požar je potpuno lokalizovan nešto pre devet časova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Sarajevskoj ulici

Izvor: Mondo, 07.Feb.2010

Požar u stanu u Sarajevskoj ulici broj 83 u kom je lakše povređena jedna osoba i izgorela jedna soba, ugašen je.

Nastavak na Mondo...

Požar u Sarajevskoj ulici

Izvor: S media, 07.Feb.2010

U jednom stanu u Sarajevskoj ulici broj 83 jutros je izbio požar u kome je jedna osoba povredjena, rečeno je agenciji Beta u Vatrogasnoj službi Beograda. ..Dojava o požaru stigla je u 8.01. Stan je na prvom spratu zgrade i požar se još lokalizuje, rečeno je u toj službi...Na licu mesta nalazi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.