Požar u Bezistanu

Izvor: RTS, 25.Maj.2012, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u "Bezistanu"

Ispred bioskopa "Kozara" na Terazijama centru Beograda izbio je požar i odatle se širi gust dim. Vatrogasci su stigli i gase požar.

U prolazu "Bezistan" ispred bioskopa "Kozara" na Terazijama danas je izbio požar, rekla je Tanjugu načelnica Uprave za vanredne situacije Beograd Sanja Žugić Vuksanović.

Načelnik sektora za vanredne situacije Predrag Marić rekao je da je nepoznat uzrok požara u centru Beograda u bioskopu "Kozara", koji je najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izbio na krovu i da prema prvim informacijama nema povređenih.

Vatrogasci rade sve da ugase požar, rekao je Marić na mestu događaja.

Na Terazijama u centru Beograda nalazi se nekoliko vatrogasnih vozila, a desetak vatrogasaca koji su na krovu bioskopa "Kozara" pokušavaju da ugase požar.

Sa krova se širi gust dim.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Buknuo veliki požar u centru Beograda

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Maj.2012

BEOGRAD - Požar je pod kontrolom, a prema prvim informacijama u zgradi bioskopa Kozara nije bilo nikoga. 

Nastavak na SEEbiz.eu...

Požar u prolazu "Bezistan"

Izvor: RTV Pink, 25.Maj.2012

. . . U prolazu "Bezistan" ispred bioskopa "Kozara" na Terazijama danas je izbio požar, rekla je Tanjugu načelnica Uprave za vanredne situacije Beograd Sanja Žugić Vuksanović. Na Terazijama se nalaze tri vatrogasne ekipe, a na Trgu Nikole Pašića još dve koje gase požar. Iz pravca "Bezistana"...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.