Potraga za Bojanom Škobom na Treskavici

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 19.Jul.2010, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za Bojanom Škobom na Treskavici

 

Dvadesetosmogodišnji Bojan Škobo nestao je tokom lova u subotu, 17. jula, na planini Treskavici, saznaje Srna.
Policijskoj stanici Trnovo ovaj slučaj je istog dana prijavio 31-godišnji Mladen Božić iz Istočne Ilidže, koji je sa nestalim mladićem od 14.00 do 18.00 časova boravio u planinarskom domu "Sustavac" na planini Treskavici.

Iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo je saopšteno da su se njih dvojica oko 18.00 časova pješke uputili prema >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << naselju Trnovo, skrenuli sa puta i zalutali u šumi, u kojoj su cijelu noć hodali, da bi se u jutarnjim časovima oko 5.00 časova razdvojili i od tada izgubili svaki međusobni kontakt.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac, kao i radnici Civilne zaštite. Pošto se radi o nepristupačnom terenu koji je djelimično miniran, planira se pregled i pretres zajedno sa pripadnicima Civilne zaštite i Planinarskog društva Trnovo.

Dragan Štark iz republičke uprave Civilne zaštite potvrdio je za RTV IS da se akciji pridružila i Gorska služba spasavanja sa Pala i Jahorine i da je od Ministarstva odbrane zatražen helikopter koji bi izvršio pretragu iz vazduha teritoriju između Trnova i Kalinovika sa posebnim akcentom na korito rijeke Bistrice.
 
Izvor:Srna

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Povezane vesti

Nastavlja se potraga za nestalim Bojanom Škobom na Treskavici

Izvor: RSplaneta.com, 20.Jul.2010, 15:28

Policija, planinari, lovci i pripadnici gorske službe spašavanja nastavili su potragu za Bojanom Škobom, koji je nestao na planini Treskavici u opštini Trnovo. Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo saopštio je da su pripadnici Centra i Policijske stanice Trnovo sačinili plan na osnovu...

Nastavak na RSplaneta.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.