Poslanik priznao:  Ne plaćam pretplatu!

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik priznao: Ne plaćam pretplatu!

Slobodan Perić, narodni poslanik Pokreta vlaškog ujedinjenja, jedini je juče u anketi „Blica“ u Skupštini priznao da ne plaća pretplatu.

- Račun primam i već mi je narastao na preko 20.000 dinara, ali jedva čekam da me tuže pa da ih pitam - šta da im platim kad ja njihovu uslugu nemam.

Ja plaćam Total TV, i još jednu kablovsku. Godinama čekam da me tuže pa da im objasnim zašto ne plaćam - kaže Perić. Milutin Mrkonjić, poslanik SPS, izneo je zanimljiv predlog: „Treba da se podvuče crta i narodu oproste dugovi“.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLANIK PRIZNAO: Ne plaćam TV pretplatu!

Izvor: Press, 31.Jul.2014

- Račun primam i već mi je narastao na preko 20.000 dinara, ali jedva čekam da me tuže pa da ih pitam - šta da im platim kad ja njihovu uslugu nemam. Ja plaćam Total TV, i još jednu kablovsku. Godinama čekam da me tuže pa da im objasnim zašto ne plaćam - kaže Perić.. .  . Milutin Mrkonjić,...

Nastavak na Press...

ZA NJEGA NE VAŽI ZAKON: Ovaj poslanik priznao da ne plaća TV pretplatu – i nikom ništa!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Jul.2014

- Godinama čekam da me tuže, pa da im objasnim zašto ne plaćam - poručuje poslanik Pokreta vlaškog ujedinjenja Slobodan Perić i dodaje: "Šta da im platim kad ja njihovu uslugu nemam. Ja plaćam Total TV i još jednu kablovsku"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.