Ponovo napadnut učenik u Kragujevcu: Pretučen motkom u školskom dvorištu

Izvor: Blic, 02.Apr.2013, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo napadnut učenik u Kragujevcu: Pretučen motkom u školskom dvorištu

Učenika drugog razreda Medicinske škole, čiji identitet još nije saopšten, danas su u školskom dvorištu napala trojica srednjoškolaca iz Druge kragujevačke gimnazije, od kojih je jedan za napad koristio motku.

Napadnuti učenik zadobio je dve lakše povrede glave i ruke i kolima Hitne pomoći prebačen je u Klinički centar u svesnom stanju.

Policija je, kako saznajemo, identifikovala napadače.

Ovo je za samo sedam dana drugi napad na učenike kragujevačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << škola. U četvrtak u kafiću preko puta Politehničke škole Darko Radivojević bejzbol palicom teško je povredio maturanta Stefana Jovanovića. Maturant je i pored niza neurohiruških intervencija i dalje u teškom stanju i lekari se botre za njego život.

Povezane vesti: Uhapšen osumnjičeni da je bejzbol palicom tukao učenika iz Kragujevca U Srbiji ne postoji kazna za napad na gej manjine Šestorica sa mesarskim čekićem pretukli gej mladića u centru Beograda Potraga za napadačima na taksiste Hapšenje u Kragujevcu: Metalnom šipkom brutalno pretukli tinejdžera
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi napad na učenika u Kragujevcu: Pretučen motkom u školskom dvorištu

Izvor: Blic, 02.Apr.2013

Učenika drugog razreda Medicinske škole, čiji identitet još nije saopšten, danas su u školskom dvorištu napala trojica srednjoškolaca iz Druge kragujevačke gimnazije, od kojih je jedan za napad koristio motku...Napadnuti učenik zadobio je dve lakše povrede glave i ruke i kolima Hitne pomoći...

Nastavak na Blic...

Napadnut još jedan učenik u Kragujevcu

Izvor: Radio 021, 02.Apr.2013

Učenika drugog razreda Medicinske škole u Kragujevcu, čiji identitet još nije saopšten, danas su u školskom dvorištu napala trojica srednjoškolaca iz Druge kragujevačke gimnazije, od kojih je jedan za napad koristio motku.

Nastavak na Radio 021...

Ponovo pretučen srednjoškolac u Kragujevcu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2013

Učenik Medicinske škole u Kragujevcu, čiji identitet još nije saopšten, pretučen je danas u školskom dvorištu. Na njega su, kako saznajemo, motkom nasrnula trojica učenika Druge gimnazije, koja su ga pozvala da izađe u dvorište. ..Školsko dvorište u kojem se napad dogodio.. ..Napadnuti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.