Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Maj.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski sindikat Srbije podržava sutrašnji protest studenata i građana

Policijski sindikat Srbije saopštio je danas da će pružiti punu podršku studentskom i protestu građana zakazanom za sutra u 18 sati na beogradskom Trgu Republike i pozvao sve simpatizere i zaposlene u MUP-u da im se pridruže.

"Studenti i građani pružili su 8. aprila punu podršku protestu i zahtevima našeg i Vojnog sindikata Srbije. Toga dana na skupu bilo je oko 80.000 ljudi, i time su pokazali solidarnost sa policijom i vojskom za bolje sutra svih nas", navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Sindikat dodaje da je i solidarnost koju su pokazali studenti jedan od razloga zašto Sindikat upućuje poziv simpatizerima i zaposlenim u MUP-u da se pridruže skupu.

"Pridruživanjem skupu pokazaćemo solidarnost i pomoći studentima i njihovim zahtevima, a protest će ujedno biti i prilika da učesnici podsete predsednika Aleksandra Vučića na sva njegova neispunjena obećanja", navodi se u saopštenju.

Protest se održava sutra povodom polaganja zakletve predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policijski sindikat Srbije podržava sutrašnji protest studenata i gradjana

Izvor: Beta, 30.Maj.2017

Policijski sindikat Srbije saopštio je danas da će pružiti punu podršku studentskom i protestu gradjana zakazanom za sutra u 18 sati na beogradskom Trgu Republike i pozvao sve simpatizere i zaposlene u MUP-u da im se pridruže."Studenti i gradjani pružili su 8. aprila punu podršku protestu i zahtevima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.