Pokušaj ubistva zbog govornice

Izvor: Mondo, 21.Mar.2009, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj ubistva zbog govornice

Beogradska policija uhapsila je V. C. (17) zbog sumnje da je pokušao da ubije Radoša I., jer ga je ovaj upozorio da ne lomi telefonsku govornicu, saopštio je MUP Srbije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen maloletnik zbog pokušaja ubistva

Izvor: Blic, 21.Mar.2009

Beogradska policija identifikovala je i uhapsila maloletnog V. C. (17) za koga postoje osnovi sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju nad Radošem I. (41), saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Blic...

Nožem izboden u leđa

Izvor: Glas javnosti, 22.Mar.2009, 02:37

BEOGRAD - Sedamnaestogodišnjeg V. C. policija je uhapsila zbog sumnje da je u subotu oko dva sata ujutro pokušao da ubije Radoša Ilinčića (41). V. C. je, kako je juče saopštila policija, s još dvojicom maloletnika napao Ilinčića u Gornjogradskoj ulici kod broja 21, u Zemunu, zato što ih je...

Nastavak na Glas javnosti...

LOMIO GOVORNICU, PA IZBO ČOVEKA

Izvor: Press, 22.Mar.2009

Policija je juče uhapsila V. C. (17) zbog sumnje da je pokušao da ubije Radoša I. (40). .Kako je saopšteno, V. C. je juče ujutro oko dva sata u Gornjogradskoj ulici u Zemunu dva puta nožem u leđa ubo Radoša I, jer ga je razbesnelo to što je on pokušao da spreči njega i dvojicu drugova...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.