Izvor: B92, 21.Mar.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zasmetao im dok su lomili govornicu

Beograd -- Beogradska policija je uhapsila 17-godišnjeg V. C. zbog sumnje da je pokušao da ubije Radoša I, jer ga je upozorio da ne lomi telefonsku govornicu.

Osumnjičeni V.C. je sa još dvojicom maloletnika napao Radoša I. u petak uveče oko 02:00 časa u Zemunu, nanevši mu teške telesne povrede - dva uboda u predelu leđa. Napad je izvršen jer je Radoš I. upozorio mladiće da ne lome telefonsku govornicu, saopštio je MUP.

Maloletni V. C. je uz krivičnu prijavu priveden sudiji za maloletnike Okružnog suda u Beogradu, dok će za dva maloletna lica istragom biti utvrđene okolnosti njihovog učešća u ovom događaju, saopštila je policija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.