Podzemni kontejneri u svim opštinama do kraja 2013.

Izvor: Blic, 02.Feb.2012, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podzemni kontejneri u svim opštinama do kraja 2013.

JKP "Gradska čistoća" i ove godine nastavlja sa projektima ugradnje podzemnih kontejnera i podelom plastičnih kanti za domaćinstva od 240 litara. Do juna će u Beogradu biti postavljeno oko 2.000 podyemnih kontejnera, dok će ih do kraja 2013. biti više od 6.000.

- Podzemni kontejneri će biti ravnomerno raspoređeni po svim gradskim oštinama, što znači da plastični više neće biti u upotrebi. Ugradnjom ovih kontejnera uštedećemo značajna sredstva na transport i smanjiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gužve jer se kontejneri prazne samo noću - kaže Stamenković i dodaje:

- Na pojedinim mestima do sada smo morali da praznimo kontejnere pet do šest puta dnevno, pa ćemo postavljanjem podzemnih uštedeti i na ljudstvu.

JKP "Gradska čistoća" planira i izgradnju dva reciklažna dvorišta, koja će biti otvorena do juna. Dvorišta će se nalaziti na Medaku i u Novom Beogradu.

Do kraja godine će biti proširen i projekat "Eko kesa" na ceo grad.

- Postavićemo i đubrijere novog dizajna na rsatojanu od 50 metara - navodi Stamenković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Do kraja iduće godine više od 6.500 podzemnih kontejnera

Izvor: Studio B, 02.Feb.2012

Do kraja juna „Gradska čistoća" postaviće oko 1.800 podzemnih kontejnera, a do kraja 2013. godine njihov broj premašiće 6.500, rečeno je na godišnjoj konferenciji za novinare JKP „Gradska čistoća". ..- Naš prioritet u ovoj godini jeste pre svega primarna separacija, širenje projekta „Eko...

Nastavak na Studio B...

DO KRAJA 2013. VIŠE OD 6.500 PODZEMNIH KONTEJNERA

Izvor: Kurir, 02.Feb.2012

Naše ekipe rade i u zimskim uslovima, a naš plan je da sve kontejnere u gradu zamenimo podzemnim, rekao direktor JKP "Gradska čistoća" Aleksandar Stamenković..BEOGRAD - Do kraja juna "Gradska čistoća" postaviće oko 1.800 podzemnih kontejnera, a do kraja 2013. godine njihov broj premašiće 6.500,...

Nastavak na Kurir...

Do juna 1.800 podzemnih kontejnera

Izvor: Danas, 03.Feb.2012, 00:13

Do kraja juna JKP „Gradska čistoća“ ugradiće 1.800, a u naredne dve godine grad će u potpunosti biti opremljen podzemnim kontejnerima, obećao je na jučerašnjoj konferenciji Aleksandar Stamenković, direktor tog preduzeća.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.