Počelo snimanje serije Odeljenje

Izvor: Mondo, 18.Jun.2013, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo snimanje serije "Odeljenje"

Prava policijska priča biće na malim ekranima od jeseni, pišu domaći mediji.

Youtube, srceenshot

Scenario za seriju o policajcima koji se bore protiv narkomanije pisali su Vuk Ršmović i Dušan Bulić, dok režiju potpisuju Nikola Ležaić ("Tilvaroš") i Uroš Tomić.

Uloge inspektora poverene su Marku Janketiću i Bojanu Žiroviću, dok dilera igra Bojan Lager, piše "Blic".

Producenti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kažu da je priča potresna i da će gledaoci već tokom prve epizode doživeti emotivni šok.

"U pilot epizodi pojavljuje se i Anica Dobra, koja igra dilerovu majku", kaže Ognjen Janković, direktor producenske kuće "Vision Team", koja stoji iza serije.

Serija se snima uz pomoć svih inspektora IV Odeljenja, jer su želeli da naprave priču koju do sada nismo imali na ovim prostorima.

"Ovo je tema kojom se retko ko bavi danas. Kakvi su to kanali droge, koja ekipa se bori protiv toga, kakav je sistem...", objašnjava Janković.

Ostale uloge tumače Igor Benčina, Miloš Timotijević, Goran Šušljik, dok će epizodnu ulogu imati Dragan Petrović Pele.

Od 15. avgusta biće urađeno još jedanaest epizoda.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Anica Dobra kao majka dilera droge

Izvor: Blic, 19.Jun.2013, 00:12

Na male ekrane od jeseni stiže prava domaća policijska priča. Ovog vikenda u Beogradu je počelo snimanje serija “Odeljenje” o policajcima koji se bore protiv narkomanije...U Šumicama, na košarkaškim terenima, zatekli smo ekipu koja je po najvećoj vrućini snimala scenu pilot epizode “Odeljenje”....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.