Pirova pobeda Čukaričkog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2014, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirova pobeda Čukaričkog

Prvi meč prošle nedelje u Beogradu Gredig je ubedljvo dobio sa 4:0.

Predstavnik Srbije tako se ipak pobedom oprostio od daljeg takmičenja u debitantskom učešću na evropskoj sceni.

Posle lekcije na Banovom brdu Čukarički je večeras igrao opušteno, nemajući šta da izgubi, pa je ostavio mnogo bolji utisak.

Austrijanci se nisu previše ni trudili nakon četiri postignuta gola u Beogradu, gde su pokazali da su bolji i kvalitetniji tim.

Milojević: >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Videli smo koliko možemo

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da su njegovi fudbaleri videli kako treba da igraju i da su pokazali da vrede.

"Rekao sam svojim fudbalerima da igraju slobodno, jer je ovo za njih jedno veliko iskustvo i da u ovakvim utakmicama samo možemo mnogo da dobijemo. Videli su koji je put, koliko mogu. Pokazali su da vrede i da zaslužuju što su u Čukaričkom", rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Salcburgu.

"Nismo verovali u prolaz dalje. Uvek postoji neka nada, ali mislim da je već u Beogradu bilo dosta toga rešeno, već smo želeli da nametnemo naš stil igre i pokažemo kakva smo ekipa. O ozbiljnosti Grediga govori to da su i u revanšu izašli u najboljem sastavu", kazao je Milojević.

Beogradski klub je oštećen u revanšu, pošto arbitar pri rezultatu 2:1 nije dosudio penal i pokazao crveni karton fudbaleru Grediga kao poslednjem igraču odbrane.

"Složio bih da je bio penal i crveni, sigurno je da bi sve bilo drugačije sa 3:1 20 minuta do kraja, ali nema veze... Bitno je da smo dobili utakmicu i zemlju prezentovali na najbolji mogući način", istakao je Milojević.

Milojević je ponovio da je crveni karton njegovog fudbalera Lukasa Pjasentina u prvom susretu rešio pitanje pobednika dvomeča.

"Apsolutno zasluženo smo danas pobedili, želeli smo da zaboravimo prvi susret. Taj rezultat apsolutno nije slika stanja", dodao je on.

Gredig će u narednoj rundi kvalifikacija igrati protiv moldavskog Zimbrua, koji je eliminisao CSKA iz Sofije.

Milojević je čestitao Gredigu na prolasku i poželeo sve najbolje u nastavku Lige Evropa, kao i da se plasira u grupnu fazu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.