Pej pal za početak nudi samo kupovinu

Izvor: Blic, 09.Nov.2012, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pej pal za početak nudi samo kupovinu

Ako „Pej pal“ dođe u Srbiju sledeće godine, kako se očekuje, u početku ćemo preko tog servisa moći samo da kupujemo u inostranstvu preko interneta, ali ne i da iz Srbije prodajemo robu i usluge, saznaje „Blic“.

- Kada se „Pej pal“ još pre nekoliko godina raspitivao kakvi su uslovi u Srbiji, još tada je rečeno da bi nam u početku omogućili samo da kupujemo preko interneta. Za prvo vreme verovatno nećemo moći da prodajemo - kaže izvor „Blica“ blizak Vladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije.

Čak i da ostane tako, kaže naš izvor, naši građani će moći da kupuju, na primer, na popularnom portalu „Ibej“, na kojem može da se plaća samo preko „Pej pala“. Taj servis omogućava i bezbedniju kupovinu jer učesnici u trgovini ne treba da ostave broj kreditne kartice, već se kupuje preko korisničkog servisa.

Zoran Torbica iz Centra za razvoj interneta ističe i da je naplata preko interneta jednostavnija.

- Svakome ko želi nešto da prodaje preko interneta „Pej pal“ je najbezbedniji i najjednostavniji servis. Kad plaćate u inostranstvu preko banke, morate da se registrujete kao pravno lice i procedura traje mesec ili dva. Preko „Pej pala“ sve traje samo 15 minuta - tvrdi Torbica, koji ne isključuje mogućnost da ta kompanija Srbiji dozvoli i kupovinu i prodaju.

Povezane vesti: Erste želi da kupi Hipo banku Septembarska akcija na NonStopShop.rs! Sve o kupoprodaji polovnih automobila Tehnika po akcijskim cenama Oporavak tržišta nekretnina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PEJ PAL U SRBIJI: U početku samo kupovina preko interneta

Izvor: Telegraf.rs, 09.Nov.2012

Kada se "Pej Pal" raspitivao kakvi su uslovi u Srbiji, rečeno je da građani u početku ne bi mogli da prodaju robu i usluge, već samo da kupuju u inostranstvu

Nastavak na Telegraf.rs...

PayPal za početak nudi samo kupovinu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 09.Nov.2012

ADVERTISER-SERBIA.COM / BEOGRAD - Ako PayPal dođe u Srbiju sledeće godine, kako se očekuje, u početku ćemo preko tog servisa moći samo da kupujemo u inostranstvu preko interneta, ali ne i da iz Srbije prodajemo robu i usluge, saznaje Blic>>> (Ključne reči: Centra za razvoj interneta Zoran...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.