Pauk dizao auto, vozač ujeo inspektora!

Izvor: Mondo, 26.Jul.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauk "dizao" auto, vozač ujeo inspektora!

Protekle nedelje desila su se čak dva napada na službenike pauk službe budvanske Komunalne policije. Baranin parkirao na pešačkom prelazu, pa ujeo inspektora.

Foto: Screenshot Youtube

  Kako pišu "Vijesti" prvi prvi put radnike pauk servisa napali su Barani, nakon što je jedan od njih Crnoj parkirao auto na pešačkom prelazu.

Kada su počeli da vozilo "dižu" zbog nepropisnog parkiranja, došlo je do napada, a vozač je čak jednog od inspektora i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ugrizao. “Vijesti” prenose i da je Baranin zbog napada priveden u policiju.

Drugi napad na službenike dogodio se nakon što su pokušali da uklone nepropisno parkirano vozilo podgoričkih registarskih oznaka. Radnike parking servisa napali su vozač i njegovi prijatelji, pišu "Vijesti", a i taj slučaj procesuirala je budvanska policija.

Komunalna policija je pre mesec počela intenzivno da uklanja sva nepropisno parkirana vozila, kako bi se u užem gradskom jezgru uveo red,prenose "Vijesti".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.