PUBLIKA RASPLAKALA MIROSLAVA: Bio sam na ivici suza!

Izvor: Kurir, 11.Dec.2013, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUBLIKA RASPLAKALA MIROSLAVA: Bio sam na ivici suza!

Bio sam na ivici suza kad mi je publika u Sava centru zapevala Danas nam je divan dan, a inače nisam plačljiv, rekao je pevač

Miroslav Ilić sinoć je, tradicionalno, održao koncert u Sava centru pred prepunom dvoranom i ujedno proslavio šezdeset treći rođendan.

"Bio sam na ivici suza kad mi je publika u Sava centru zapevala "Danas nam je divan dan", a inače nisam plačljiv", rekao je Miroslav.

Sledeći dirljiv trenutak bio je kada je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mlađi unuk istrčao na binu i zagrlio svog dedu.

"Strahinja je samo ustao i krenuo ka meni. Momak iz obezbeđenja nije znao ko je dete pa je pokušao da ga zadrži. Međutim Strahinja mu je vešto umakao ponavljajući: “Idem, bre, kod mog dede!”, ispričao je Miroslav.

Legenda narodne muzike ima mnogo fanova, a i on sam je fan Novaka Đokovića i to uvek ističe.

"Obradovao sam se kada sam u publici ugledao Dijanu Đoković, Novakovu mamu i prišao sam da javno poljubim ruku ženi koja je rodila sina kojim se ceo naš narod ponosi", rekao je Ilić uoči večerašnjeg koncerta, dok je treći u nizu je 13. decembra.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

POSLE 40 GODINA: Razvodi se glumac Žarko Radić

Izvor: Kurir, 11.Dec.2013

Glumac Žarko Radić (63) pojavio se prošle nedelje u Opštinskom sudu u Rijeci zbog brakorazvodne parnice koju vodi sa suprugom Snježanom...Dubrovčanka, s kojom je gotovo četrdeset godina proveo u braku, nije došla u Hrvatsku nego je ostala u Bostonu u kojem godinama živi s njihovim sinovima Ognjenom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.