PREMINUO DŽEREMI LOJD: Otišao tvorac čuvene serije Alo, alo

Izvor: Kurir, 24.Dec.2014, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMINUO DŽEREMI LOJD: Otišao tvorac čuvene serije Alo, alo

LONDON - Tvorac popularne BBC-jeve humorističke serije "Alo, alo" Džeremi Lojd preminuo je juče u bolnici od posledica upale pluća. Imao je 84 godine, prenose britanski mediji.

Sa scenaristom Dejvidom Kroftom stvorio je serije "Alo, alo" i "Are You Being Served?".

Igrao je i u nekoliko filmova, uključujući "A Hard Day"s Night" Bitlsa i TV seriji "Osvetnici". Dobio je orden britanskog carstva OBE 2013. za svoj rad na britanskoj komediji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ODLAZAK LEGENDE Preminuo tvorac serije "Alo, alo"

Izvor: Blic, 24.Dec.2014

Tvorac popularne BBC-jeve humorističke serije "Alo, alo" Džeremi Lojd preminuo je juče u bolnici od posledica upale pluća. Imao je 84 godine, prenose britanski mediji...Sa scenaristom Dejvidom Kroftom stvorio je serije "Alo, alo" i "Are You Being Served?"...Igrao je i u nekoliko filmova, uključujući...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.