Oprezno zbog magle i sumaglice!

Izvor: RTS, 18.Dec.2014, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprezno zbog magle i sumaglice!

Zbog magle i sumaglice u jutarnjim časovima, saobraćaj je usporen i otežan preko planinskih prevoja, po kotlinama i mestimično duž rečnih tokova, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

U nižim predelima vozače očekuju mestimično vlažni kolovozi, dok su u višim planinskim predelima vlažni, odnosno mokri kolovozi, ponegde sa poledicom.

Vozačima se savetuje da voze sporije i opreznije, posebno u zonama smanjene vidljivosti, uz održavanje većeg odstojanja između >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozila.

Na važnijim putnim pravcima i van gradskih sredina saobraćaj je umerenog inteziteta.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Nakon maglovitog jutra, tokom dana se očekuju, prema najavi meteorologa, povoljnije vremenske prilike, neuobičajeno toplo vreme za ovo doba godine, ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.