Izvor: S media, 03.Nov.2012, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ponedeljka privremena dokumenta umesto RKS ili KS tablica

Zamenik kosovskog premijera i ministar za lokalnu samoupravu Slobodan Petrović izjavio je danas da će u ponedeljak početi izdavanje privremenih dokumenta koja će

Srbima iz Kosovskog Pomoravlja koji nemaju KS ili RKS tablice omogućiti da voze.

Petrović je rekao da je odluka o tome doneta juče na sednici Vlade Kosova i da je saglasnost za to dao ministar unutrašnjih poslova Bajram Režepi.

Na osovnu te odluke, Srbi iz opština Gnjilane, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ranilug, Klokot, Kosovska Kamenica, Vitina i Peteš moći će da voze automobile iako im saobraćajna dokumenta nisu još završena.

Oni su u dodatnom roku, posle 1. juna, podneli zahtev za preregistraciju, ali ih još nisu dobili, jer, kako kosovske vlasti tvrde, Priština preko Interpola čeka da iz Beograda dobije potvrdu o izmirenim dažbinama za vozila i o vlasništvu.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od ponedeljka probne tablice Srbima na Kosovu

Izvor: Press, 03.Nov.2012

Zamenik kosovskog premijera Slobodan Petrović izjavio je danas da će od ponedeljka početi izdavanje probnih tablica Srbima iz Kosovskog pomoravlja koji su ranije podneli zahtev za preregistraciju sa srpskih na kosovske tablice..Petrović je u izjavi Tanjugu rekao da je to rezultat dogovora koji je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.