Od danas zbog radova izmene na petlji „Zmaj

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas zbog radova izmene na petlji „Zmaj"

Radovi na rekonstrukciji mosta iznad saobraćajnice T-6 u Beogradu, u okviru petlje "Zmaj", počeće danas od 17 časova i za saobraćaj će biti zatvorena traka u smeru od Bežanijske kose prema novosadskom autoput, u dužini od 300 metara.

Vozila koja se kreću od Bežanijske kose prema Novom Sadu i Šidu, ispred petlje se usmeravaju kroz tehnički prolaz u suprotnu kolovoznu traku.

Posle mosta se kroz tehnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prolaz vraćaju ponovo u kolovoznu traku namenjenu kretanju ka Novom Sadu, a omogućeno je levo skretanje prema Šidu.

Vozilima koja se od Bežanijske kose kreću prema Beogradu omogućeno je uključenje na autoput kretanjem desnom saobraćajnom trakom.

Vozila koja se od Zemuna kreću prema Bežanijskoj kosi zadržavaju svoj smer kretanja i za saobraćaj koriste srednju saobraćajnu traku.

Tokom radova na petlji "Zmaj" biće zatvoreno: uključenje na autoput za vozila koja se iz smera Zemuna kreću prema Beogradu i Nišu, zatim isključenje sa autoputa iz smera Beograda prema Bežanijskoj Kosi i Carinskim terminalima, gde će se vozila usmeravati i okretati na petlji "Ikarbus" i isključenje sa autoputa iz smera Šida prema saobraćajnici T-6 u smer ka Zemunu odnosno Novom Sadu.

Vozila će se usmeravati do petlje "Tošin Bunar" gde se okreću i uključuju u kolovoznu traku prema Šidu odnosno Novom Sadu, saopštili su Putevi Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radovi na kolovozu od Bežanije prema novosadskom autoputu

Izvor: Studio B, 03.Okt.2012

Počela je rekonstrukcija mosta u okviru petlje "Zmaj" i za saobraćaj je zatvorena traka u smeru od Bežanijske kose prema novosadskom autoputu, u dužini od 300 metara...Vozila koja se kreću od Bežanijske kose prema Novom Sadu i Šidu, ispred petlje se usmeravaju kroz tehnički prolaz u suprotnu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.