Očekujemo da uđemo u finale

Izvor: Blic, 12.Feb.2012, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekujemo da uđemo u finale

Čitaoci „Blicovog“ sajta i ove nedelje su glasali za svoje favorite u emisiji „Ja imam talenat“, odnosno za one za koje smatraju da imaju najviše šansi da prođu u finale. Iz treće polufinalne emisije po broju glasova izdvojili su se plesači „La Luna“ (505 glasova) i Saša Trajković (358 glasova) iz Niša.

U protekle dve nedelje, čitaoci „Blica" su bili dobri u pogađanju favorita, a tome se nadaju i ovonedeljni pobednici. Trener jagodinske plesne grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „Dream team" iz kluba „La luna", Branimir Đuričić bi voleo da se ovakav raspored dogodi i u večerašnjem polufinalu.

- Pratili smo glasanje na sajtu i naravno da smo zadovoljni kako je sve proteklo. Nadali smo se da ćenas podržati gledaoci i da će oni prepoznati naš trud što se i dogodilo. Ipak, večerašnje glasanje je nešto drugo, ali se nadamo da ćemo ipak proći u finale - rekao je Branimir.

On ističe da prija svakako uloga favorita, ali da ništa još nije gotovo. Kaže da nije bila njegova želja da se prijave na takmičenje, već članova grupe „Dream team", a on je potpuno podržao njihovu inicijativu.

- To je bila želja igrača. Hteli su da pokažu svoj talenat i umeće ljudima širom Srbije, a ne samo plesačkom svetu i verujem da su se dobro pokazali - kaže Đuričić. On je kao favorita iz svoje grupe naveo Sašu Trajkovića iz Niša, koji se nalazi na drugom mestu odmah iz „Dream team-a".

Autor iz Niša je takođe pobrao velike simpatije gledalaca šoua „Ja imam talenat", zbog svog iskrenog nastupa i dopadljive boje glasa. On je poput članova plesne grupe, zadovoljan time što se našao visoko kotiran, ali je takođe svestan da je velika noć večeras.

- Što se tiče prolaska u finale, sigurno je to da se svi nadaju i priželjkuju to, pa tako i ja. Činjenica je da su svi u ovoj grupi polufinalista dobri i da svako oduševljava na svoj način, ali ostaje pitanje šta publika najviše ceni i kod koga će prepoznati najveći talenat - rekao je Saša.

On se muzikom bavi već mnogo godina, a ove sezone je odlučio da se okuša u šou kako bi promovisao svoj autorski rad.

- Prvenstveno svoje učešće vidim kao neku vrstu promocije. Pratio sam prethodnih sezona, ali sam ove odlučio da se okušam i za sada ide dobro. Imam pozitivne reakcije sa svih strana, a kada se završi, ma kako to bilo videću da okupim svoj bend i da se ozbiljnije posvetim nastupima - objašnjava Saša.

Ipak, on nije želeo da istakne svoje favorite jer je smatra da bi bilo „glupo prema drugima".

Prošle nedelje mesto u finalu obezbedili su Emilija Đonin, koju je publika direktno poslala u finale, kao i grupa „Pogrešila roda" iz Aranđelovca koju je izabrao žiri.

Prvi finalisti su Marko Milanović iz Niša i Dejana Bajić iz Novog Sada.

Povezane vesti: Izabrano 40 polufinalista šoua „Ja imam talenat“
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večeras polufinale šoua "Ja imam talenat"

Izvor: Blic, 12.Feb.2012

Čitaoci „Blicovog“ sajta i ove nedelje su glasali za svoje favorite u emisiji „Ja imam talenat“, odnosno za one za koje smatraju da imaju najviše šansi da prođu u finale. Iz treće polufinalne emisije po broju glasova izdvojili su se plesači „La Luna“ (505 glasova) i Saša Trajković...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.