Nikolina Ristović ex Pišek: Nama  medeni mesec  još traje

Izvor: Blic, 13.Okt.2013, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Ristović ex Pišek: Nama medeni mesec još traje

Nikolina Ristović je u braku nešto malo više od mesec dana, a kaže da je znala kako će joj biti, udala bi se još ranije. Voditeljka kaže da je suprug Vidoje pazi kao kraljicu, ali da joj brani samo jednu stvar - da radi po kući.

Koliko god se neki ljudi grozili ludog kamena, Nikolina Pišek, još friška mlada, uživa sa svojom jačom polovinom Vidojem Ristićem.

- Brak je divna stvar, ne razumem zašto neki misle da je to bauk - kaže sa osmehom Nikola.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Voditeljka kaže da je tek sada ispunjena i ubeđena je da će joj uz supruga uvek biti tako.

- Znam da su prvi dani braka najslađi, ali osećam da će meni tako biti uvek, slatko kao med. Mi smo još kao na medenom mesecu - osmehuje se Nikolina.

Ipak kaže da se često dogodi da zbog brojnih obaveza ne vidi supruga nekoliko dana.

- Živimo vrlo aktivnim životima, pa se uželimo jedno drugog, a to je sjajan recept za sreći - savetuje Nikolina.

Ona kaže da se u vezi osećala kao princeza, ali sada je kraljica.

- Suprug mi ne dozvoljava da poslujem po kući, a i zašto bi? Samo sam njemu posvećena i tako i treba da bude. To mi je uzvraćeno na mnogo načina - otkriva voditeljka.

Kaže da je važno i to da za supruga uvek bude doterana i sređena. Međutim, o tom ko vodi glavnu reč u braku, Nikolina kaže da to još nisu rešili.

- Još niko nema primat, ali oboje smo jake ličnosti. Svaki problem smo do sada rešili uz dogovor - završava Nikolina, uz opasku devojkama da “ne beže od udaje”.

Druženje sa Kavalijem

Na Nedelji mode u Milanu voditeljku je iznenadio slavni modni kreator Roberto Kavali.

Na gala večeri Amfar slavni kreator je prvo krako mahnuo Nikolini, a zatim joj i prišao.

Ubeđena da joj prilazi zbog haljine koju je nosila, a koju je on kreirao Nikolina ljubazno osmehnula kreatoru, međutim Kavali joj je prišao jer je prepoznao.

- Pre nekoliko godina sam s njim radila intervju. Jednostavno ne mogu da poverujem da mi je čovek, koji je toliko intervjua uradio u životu, prišao zato što me je zapamtio. Ljubazno smo popričali i to je sve, ali imponuje - kaže voditeljka.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nikolina Ristović ex Pišek: Nama medeni mesec još traje

Izvor: Dzungla.org, 13.Okt.2013

Nikolina Ristović je u braku nešto malo više od mesec dana, a kaže da je znala kako će joj biti, udala bi se još ranije. Voditeljka kaže da je suprug Vidoje pazi kao kraljicu, ali da joj brani samo jednu stvar – da radi po kući. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.