Ne priliči joj: Suzana Mančić u venčanici koja je previše otkrivala

Izvor: Blic, 17.Feb.2014, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne priliči joj: Suzana Mančić u venčanici koja je previše otkrivala

I ako ne želi da staje ponovo na ludi kamen, Suzana Mančić je povodom sajma venčanja ponovo obukla venčanicu, ali ovoga puta otkrila i previše

Sa ovom venčanicom Suzana se sigurno ne bi udala u crkvi, možda su je organizatori obukli ipak u previše oskudnu haljinu za njene godine. Naime, voditeljkina venčanica bila je previše dekltirana pa je Suzana svojim bujnim poprsjem sigurno privukla mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poglede, nažalost niko venčanicu nije primetio.

Kako je rekla u emisiji Exkluziv, neće se više udavati ali jedva čeka da njene ćerke kažu sudbonosna "Da".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne priliči joj: Suzana Mančić u venčanici koja je previše otkrivala

Izvor: Dzungla.org, 17.Feb.2014

I ako ne želi da staje ponovo na ludi kamen, Suzana Mančić je povodom sajma venčanja ponovo obukla venčanicu, ali ovoga puta otkrila i previše. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Suzana Mančić: Volela bih da mi se ćerke udaju što pre

Izvor: Svet plus, 18.Feb.2014, 17:48

Popularna voditeljka Suzana Mančić ponovo je obukla venčanicu, ovog puta za potrebe ldquo;Wedding Weekend " koji se protekle nedelje održao u hotelu Hajat na Novom Beogradu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.