Ne nasedajte na letke

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne nasedajte na letke

JKP “Vodovod i kanalizacija” upozorava stanovnike Rumenke. Pojavile se netačne informacije koje mogu skupo da koštaju NA adrese dela stanovnika Rumenke stigli su ovih dana leci, kojima se oni pozivaju da se priključe na sistem kanalizacije, čija je gradnja u toku. Tim povodom, građani su se obratili i JKP “Vodovod i kanalizacija”, ali su tamo ostali zatečeni informacijom kako ovi leci nisu njihovo delo, i da treba da sačekaju zvaničan poziv da se priključe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Radovi na fekalnoj kanalizaciji u Rumenki, inače, kako objašnjavaju u “Vodovodu i kanalizaciji”, u drugoj su fazi, a treća, završna etapa, predviđana je za sledeću godinu. - Do priključenja građana moramo da pričekamo još neko vreme - ističu u “Vodovodu i kanalizaciji”. - Tek kada Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije, koja je investitor radova, izgradi sekundarnu kanalizacionu mrežu, i kada se uradi tehnički prijem i dobije dozvola za korišćenje, ovaj značajni objekat će predati nama na održavanje. Posle toga, logično, sledi izgradnja kanalizacionih priključaka za domaćinstva. U “Vodovodu i kanalizaciji”, skreću pažnju žiteljima da ne nasedaju na netačne informacije i da će im, kada mrežu preuzmu, detaljno objasniti koji su to koraci koje treba da preduzmu da bi se priključili na mrežu. - Objasnićemo koje dokumente moraju da pribave, navešćemo cenu priključka, pa i to kojih dimenzija treba da bude šaht koji domaćinstva treba da naprave - jasni su u “Vodovodu i kanalizaciiji”. - Netačne informacije mogu samo da navedu ljude na nepotreban trošak. U “Vovodvodu i kanalizaciji”, takođe, navode kako su slučajeve sa lažnim lecima, imali i u drugim delovima grada, pa i prigradskim mestima. - Nismo uspeli da uđemo u trag onome ko ovakve letke distribuira - kažu u ovom gradskom preduzeću. - Samim tim, moramo i na ovaj način da apelujemo na građane da informacije, sve koje su im potrebne, o poslovima našeg preduzeća, zatraže na zvaničnom mestu. Mi smo, naravno, uvek spremni da im pomognemo i da razjansnimo sve nedoumice. KOL CENTAR RADI SVAKODNEVNO U “VODOVODU i kanalizaciiji”, takođe, navode kako građani, ne samo Rumenke, već i Novog Sada i svih ostalih naselja, mogu svakodnevno da se obrate kol centru ovog preduzeća, besplatnim pozivom na broj 0800/333-021. Tu će im stručnjaci dati relevantne informacije, razjasniti nejasnoće i uputiti ih kako da dođu do odgovarajućeg rešenja za neki problem.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Lažni leci o izgradnji šahtova u Rumenki

Izvor: Radio 021, 01.Avg.2017, 11:49

JKP "Vodovod i kanalizacija" apeluje na meštane Rumenke da ne nasedaju na letke sa netačnim informacijama, koji su se nedavno pojavili u ovom mestu...Ovo preduzeće je saopštilo da su im se obratili građani Rumenke koji su dobili letak u kojem stoje netačne informacije koje se tiču izgradnje kanalizacije,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.