Najgori saobraćajni kolaps na svetu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2015, 04:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgori saobraćajni kolaps na svetu

Ovo je video utehe za sve vas koji se svakog jutra naježe kada pomisle na još jednu gužvu u saobraćaju. Koliko god da je mučenje jutarnje kreni-stani na autputu kroz Beograd, ovo što se dešava u Kini je prava noćna mora. Slobodno možemo reći da je to najgori saobraćajni špic koji smo videli.

Saobraćajni krkljanci kakve poznajemo nisu ništa u odnosu na one s kojima se součavaju Kinezi. Na 2.273 kilometra dugom autoputu koji povezuje Peking i Šenžen greškom je napravljen "čep" na naplatnoj rampi. Zbog toga su na ulasku u Peking saobraćajne gužve redovna pojava, a vozači satima čekaju da uđu u prestonicu, naročito vikendom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.